Brother Innov-is Stellaire XE1

Brother Innov-is Stellaire XE1

Broderimaskin

Varenr:110365
65 995,-
-+
1 på lager
Klarna
BeskrivelseTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Stellaire Innov-is XE1 broderimaskin

Gjør deg klar for å slippe løs kreativiteten din med presisjonsteknologi i toppsjiktet – uansett hva du skaper er broderiet alltid der du ønsker!

 

Stellaire Innov-is XE1 broderimaskin tar god nytte av sin LED drop nålpeker for laserpresisjon! Det gir perfekt plassering av broderimotivet hver gang, og med en broderihastighet på opptil 1050 sting/min går arbeidet virkelig unna. Maskinen har en skarp 10.1" HD LCD skjerm og et forbedret LED arbeidslys med fem settinger - inkludert avslått.

 

Med en ekstra stor broderistørrelse på 240mm x 360mm og hele 286mm på høyre side av nålen er det alltid god plass til å skape. Fra quilter til gardiner, brudekjoler til tykke jakker – her kan du arbeide raskt og komfortabelt med nesten hva som helst. La fantasien og kreativiteten få fritt spillerom med et stort innebygd bibliotek på over 700 broderidesign - inkludert Disney og monogrammer. La din indre kunstner vekkes med brukervennlig tekstredigering, fargeskifte og forbedret trådfargepalett, med flere merker og fargevalg.

 

Finn en perfekt posisjonering fra smarttelefonen din med Stellaires nye My Design Snap app. Bruk appen for rask, enkel og presis broderiplassering. Ta et bilde av stoffet ditt i den spesielle broderirammen og send dataen trådløst til din Stellaire Innov-is XE1.

 

Slipp løs ditt designpotensiale og foreviggjør de gode minnene dine med My Design Snap! Konverter bilder, illustrasjoner, håndskrift eller strektegninger til broderidata. Ta en bilde, send det trådløst til din Stellaire og maskinen vil konvertere bildet til sømmer og transformere designet til ditt eget unike kunstverk.  

 

Det er lite som er like tilfredsstillende som å designe dine egne verker! Derfor kommer Stellaire med Brothers kraftige og brukervennlige redigeringsprogram My Design Center. Med dette programmet kan du tegne ut dine design direkte på den store LCD skjermen. Har du en eksisterende illustrasjon, jpg eller clipart du liker? Koble My Design Center med My Design Snap for å konvertere dine egne bilder til unike broderidesign! Du kan til og med tegne direkte på stoffet og bruke skjermen for å konvertere designet til broderidata.

 

 

 

Tekniske egenskaper

Medfølgende tilbehør

Ekstra stort broderiområde: 360mm x 240mm Broderifot "W+" med LED pointer
Broderihastighet opptil 1050 sting/min Nålsett
10,1" LCD skjerm med høy oppløsning 10 undertrådspoler
Trådløs app-kompatibilitet Sprettekniv
My Design Snap posisjoneringsapp Sakser
727 innebygde broderidesign, inkludert
101 Disney design
Rensebørste
24 broderifonter Liten skrutrekker
Stitch to Block funksjon Stor skrutrekker
LED pointer broderifot Skiveformet skrutrekker
Forbedret fontredigering Liten snellestopper
Fargeskifting med favoritt-funksjon 2 medium snellestoppere
Automatisk elektronisk nålitreder Stor snellestopper
Automatisk klipp av hoppesting Vertikal spolepinne
USB-inngang for import av broderidesign Trådsnellefilt
17 innebygde opplæringsvideoer 2 trådnett
Nålplate for broderinål
Penn til berøringsskjerm
Tilbehørsveske
Broderiramme 360mm x 240mm
Broderiramme 180mm x 130mm
Broderirtråd
4 broderiplassering klistreark
Ark til linsekalibrering
Bruksanvisning
Hurtigstart
Stabiliseringsmateriale
10 spoleclips

Om Sømsenteret

Sømsenteret har en sikker og enkel måte å betale symaskiner på. Du er alltid trygg når du handler hos Sømsenteret via 3D Secure (Verified by Visa, MasterCard SecureCode). Vi gjør alt vi kan for at du skal få en god opplevelse av produktet du kjøper. Dersom du trenger hjelp, eller lurer på noe, ta kontakt med oss på +47 22 33 46 12.

Sømsenteret er størst, best og eldst, med mer enn 50 år i markedet. Sømsenteret er best på levering, reparasjoner, priser og kvalitet på symaskiner.

Vi fører disse symaskin/overlock merkene:

Singer symaskiner, Husqvarna viking symaskiner, Bernina symaskiner, Pfaff symaskiner, Brother symaskiner og Juki symaskiner.

Alle symaskiner leveres med 5 års garanti, gratis frakt og gratis tlf. support.

Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
38452