17661

Juki HZL - 355 ZW-B symaskin

Mekanisk

Varenr:100899
4 195,-
-+
ikke på lager (7 dager)
Klarna
BeskrivelseTilbehørAlternativerBrosjyre
Beskrivelse

Juki HZL - 355 ZW-B symaskin

Den kompakte mekanisk symaskine JUKI HZL-355Z er designet slik at syarbeidet blir så enkelt som mulig for deg. Med 26 forskellige symønstre, automatisk nålitreder, automatisk 1-trinns knapphull og ekstra undertransportører, blir jobben din enkel uansett materialvalg. Med symaskinens energibesparende LED-pære skrudd på, kan du alltid enkelt holde styr på arbeidet ditt – selv om du syr med maskinens topphastighet på 750 sting/min. Det medfølger også en bærekoffert i hardplast, som gjør at du trygt kan transportere og oppbevare symaskinen din.

 

Automatisk nålitreder

Det automatiske nålitrederen trer enkelt nålen, og gir deg mulighet til å komme i gang med å sy så raskt som mulig. Du kan enkelt og raskt tre nålen med kun én hånd. Du plasser bare tråden i styret og senker armen, og så er du i gang.

 

Hurtig senkning av undertransportør

På denne maskinen er det enkelt å senke undertransportøren når du skal sy knapper eller quilte i frihånd. Det eneste du trenger å gjøre er å vippe håndtaket.

*Husk at quiltfoten ikke medfølger maskinen.

 

Klart og sterkt LED lys

Det er monteret en veldig klar og sterk LED-pære rett over nålområdet. Pæren gir deg et knivskarpt overblikk når du arbeider på dine forskellige syprojekter. JUKI har valgt en LED-pære, da dette sikrer at ditt arbeidsområde ikke blir opvarmet under syingen, og du kan derfor sy konsentrert og uten bekymring.

 

Automatisk One-Step knaphulssystem

Vi har gjort det enkelt for deg å sy knaphull med det automatiske One-Step knapphullet. Du plasserer bare knappen på knaphulsfoden, deretter vil maskinen din automatisk sy knapphull som er tilpasset den spesifikke knappens størrelse.

 

Trykkfots trykkjustering

Med mulighet til å justere trykkfotens trykk sikrer du deg et enda bedre resultat, uansett om du syr i et tykt denimstoff eller fin silke.

 

Friarm/tilbehørskasse

Tilbehørsboksen er avtagbar, noe du kan ha god bruk for hvis du syr med friarm eller skal sy smale ermer. I tilbehørsboksen er det muligt å oppbevare det forskellige standardtilbehøret til symaskinen din. Slik har du alltid det du trenger lett tilgjengelig.

 

Stiklængdejusteringsknap

På denne maskinen er det enkelt å velge og variere stinglengden. Denne funksjonen er spesielt nyttig hvis stoffene du jobber med varierer i tykkelse og type.

Tekniske egenskaper

Medfølgende tilbehør

26 sømmer Standard trykkfot
Automatisk nålitreder Glidelåsfot
Nedsenkbar undertransportør Knapphullsfot
Kraftig LED-lys Knappisyingsfot
Automatisk 1-stegsknapphull Stor og liten skrutrekker
Trykkfotsjustering Spolefilt
Friarm/tilbehørsboks Sprettekniv/børste
Justerbar stinglengde Nålpakke
3 undertrådspoler
Quilteguide
Trådsnellestopper
Spolepinne
Hardplastkoffert

Om Sømsenteret

Sømsenteret har en sikker og enkel måte å betale symaskiner på. Du er alltid trygg når du handler hos Sømsenteret via 3D Secure (Verified by Visa, MasterCard SecureCode). Vi gjør alt vi kan for at du skal få en god opplevelse av produktet du kjøper. Dersom du trenger hjelp, eller lurer på noe, ta kontakt med oss på +47 22 33 46 12.

Sømsenteret er størst, best og eldst, med mer enn 50 år i markedet. Sømsenteret er best på levering, reparasjoner, priser og kvalitet på symaskiner.

Vi fører disse symaskin/overlock merkene:

Singer symaskiner, Husqvarna viking symaskiner, Bernina symaskiner, Pfaff symaskiner, Brother symaskiner og Juki symaskiner.

Alle symaskiner leveres med 5 års garanti, gratis frakt og gratis tlf. support.

Tilbehør
Alternativer
Brosjyre
17661