Personvernerklæring 

 


Nettstedets eier og kontaktopplysninger


Navn: Sømsenteret
Org. nr.: 997150007
E-post: bik@somsenteret.no
Telefonnummer: 90624212

 

 
Sømsenteret beskytter ditt personvern ifølge gjeldende lover og regler og er behandlingsansvarlig av dine personopplysninger. Les mer om hvordan vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere, og hvordan vi beskytter brukernes personvern. Du har rett til innsyn i egne opplysninger.

 


Sømsenteret selger ikke personopplysninger til tredjepart, og bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. Ved påmelding av nyhetsbrev samles det inn informasjon for å kunne nå deg. Disse opplysningene deles ikke med andre.

 

Ved å bruke nettstedet www.somsenteret.no, Sømsenteret Facebookside eller Sømsenteret nyhetsbrev gir du ditt samtykke til at Sømsenteret kan behandle opplysningene dine som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Sømsenteret respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse av personopplysninger som blir utlevert på nett, og vi er klar over behovet for hensiktsmessig beskyttelse og forsvarlig behandling av alle personopplysninger.

Hvis du ikke godtar personvernerklæringen, kan du heller ikke bruke www.somsenteret.no, Sømsenteret Facebookside eller Sømsenteret nyhetsbrev.

 

Personopplysninger

 

Personopplysninger er alle opplysninger som kan brukes til å identifisere en person. Dette inkluderer for- og etternavn, fysisk adresse, e-postadresse og annen kontaktinformasjon, uansett om de gjelder vedkommende bolig eller arbeidsplass.

 

Hvilke personopplysninger samler vi inn og behandler?

 

Som hovedregel kan du besøke www.somsenteret.no uten å fortelle oss hvem du er eller utlevere andre opplysninger om deg selv.

Men Sømsenteret trenger enkelte personopplysninger for at du skal kunne handle hos oss og for at vi skal kunne tilby nyheter og andre tjenester til deg. Ved aktivt å akseptere Sømsenteret persondatapolitikk, aksepterer du samtidig at bedriften i noen tilfeller kan bruke dine opplysninger til direkte markedsføring.

 

Sømsenteret samler inn og behandler opplysninger om deg når du:

  • Utleverer opplysninger i forbindelse med at du oppretter eller gjør endringer i brukerkontoen din for å kunne bruke enkelte tjenester, for eksempel ved f.eks. opprettelse av profil.
  • Velger å melde deg på Sømsenteret nyhetsbrev og dermed akseptere at vi kan sende deg markedsføringsmateriale via e-post med informasjon om åpningstider, nyheter og gode tilbud.
  • Betaler kjøp (gjelder ikke kortinformasjon).
  • Sender en forespørsel eller en klage, eller hvis du gir oss tilbakemeldinger.
  • Hvis du utleverer opplysninger til oss via nettstedet eller på andre måter.

 

Sømsenteret samler kun inn de personopplysningene som vi trenger for å kunne levere den tjenesten du etterspør. Registrering av personopplysninger og opplysninger som kan knyttes til en person er nødvendig for å kunne analysere hvordan brukere bruker Sømsenteret nettsteder via Google Analytics.

Sømsenteret samler ikke inn identifiserende opplysninger om kundene fra tredjepart.

Sømsenteret oppbevarer ikke selv informasjon om betalingsmåte, for eksempel kortnummer, kontonummer eller lignende.

 

Hvem utleverer vi personopplysninger til?

 

Personopplysninger som du utleverer på www.somsenteret.no , blir kun utlevert til

  • bedriftens interne avdelinger.
  • utvalgt og betrodd tredjepart som kan bruke personopplysningene dine for å levere varene eller tjenestene som du har bestilt.
  • forretningspartnere for at du skal kunne registrere og vedlikeholde brukerkontoen din.

.

Sømsenteret bruker Google Analytics til å samle inn statistikk, og i den forbindelse utleveres IP-adresser til Google Analytics. Google kan utlevere informasjon til tredjepart der loven krever det, samt til tredjepart som utfører oppgaver på vegne av dem. Når du besøker www.somsenteret.no , gir du samtidig ditt samtykke til Googles personvernerklæring, som du finner på  http://www.google.com/privacy.html

Bortsett fra de nevnte tilfellene vil ikke Sømsenteret utlevere informasjon om hvordan enkeltkunder bruker tjenestene på www.somsenteret.no.

 

Hvor lagres personopplysningene dine?

 

Personopplysningene lagres på servere i Rygge (Braathe nettsky). Enkelte personopplysninger blir administrert av tredjepart (databehandler) som oppbevarer og behandler personopplysninger på vegne av Sømsenteret i samsvar med denne personvernerklæringen og gjeldende personopplysningslov.

Vi oppbevarer kun personopplysninger når det er nødvendig i forbindelse med de nevnte formålene.

 

Din tilgang til opplysninger

 

Du kan når som helst endre kontoopplysningene og interesseområdene dine, inkludert å gi ditt samtykke til at vi kan kontakte deg i forbindelse med tilbud på varer eller tjenester og direkte markedsføring. Hvis du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev fra Sømsenteret, kan du til enhver tid klikke på "Meld deg av her" i bunnen av nyhetsbrevet.

Du kan få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Hvis du ønsker en kopi av disse opplysningene, kan du kontakte oss på post@somsenteret.no.

 

 

Kontakt, endring og oppdatering av personvernerklæringen

 

Sømsenteret forplikter seg løpende til å oppfylle kravene i personopplysningsloven.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til vår personvernerklæring eller til hvordan vi bruker personopplysningene dine, kan du ta kontakt på post@somsenteret.no

 

Cookies (informasjonskapsler)

 


Hva er en cookie?


En cookie eller informasjonskapsel er en liten datafil som plasseres i din nettleser for å kunne holde oversikt over hva som skjer under ditt besøk og for å kunne gjenkjenne datamaskinen. Dette er informasjon som er nødvendig for brukeropplevelsen på nettsiden. En cookie er ikke ett program og inneholder ikke virus. Du kan lese mer om cookies her og hvordan du kan blokkere de: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

 

 

Nettstedets bruk av cookies

 


Ved å benytte dette nettstedet, www.somsenteret.no, samtykker du i at det settes cookies i din nettleser - i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Denne informasjonen kan på ingen måte spores tilbake til noen enkeltperson.
Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i din nettleser. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt.
Sømsenteret benytter cookies for å analysere mønstre i bruken og drive nødvendige funksjoner på nettsiden. Funksjoner som er avhengige av cookies for å virke kan for eksempel være å huske at du er logget inn, hva du har lagt i en handlekurv eller om du er en eksisterende eller ny bruker av nettstedet.
Dataene som samles inn benyttes for å forbedre nettstedets funksjonalitet og brukervennlighet basert på brukernes behov og interesser. Data blir som hovedregel ikke delt med tredjepart. Unntak fra dette kan være ved at Sømsenteret får bistand av løsningsleverandører med nødvendig teknisk og faglig bistand for å sikre optimal drift av nettstedet.

 


Det følgende er en oversikt over cookies som benyttes på dette nettstedet og hva de brukes til:

 

Google Analytics

 


Nettstedet www.somsenteret.no benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere bruksmønstre og trafikk trender på nettsiden. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om brukerne. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html


Google Tag Manager


Nettstedet www.somsenteret.no bruker verktøyet, Google Tag Manager, som bruker cookies til styring og implementering av script. Google Tag Manager er en tjeneste som lar oss organisere script enkelt på våre nettsider. For eksempel kan Google Analytics script håndteres gjennom Google Tag Manager.

 

Google Display Advertising


Nettstedet www.somsenteret.no kan benytte egne målrettede annonser mot tidligere besøkende av www.somsenteret.no i Google sitt display nettverk og samarbeidspartnere. Dette kalles remarketing og brukes til å gjøre annonser mer relevante for den enkelte bruker basert på tidligere interesser på og bruk av hmsnorge.no. I henhold til Google sin personvernpolitikk samles det ikke inn eller brukes informasjon som kan brukes til å identifisere individer.
Du kan reservere deg mot målrettede Google Display Network annonser her: https://www.google.com/settings/ads

 

Google og Synlighet AS er databehandler og at Sømsenteret er dataansvarlig

 

Facebook Pixel

 

Samler data på brukeres aktivitet på siden som kan brukes til å tilpasse markedsføring via Facebook og Instagram. Brukes også til å lage Custom Audiences og speilpublikum. Data innsamlet via Facebook Pixel lagres i opptil 6 måneder. Facebook og Sømsenteret er dataansvarlig og Synlighet AS er databehandler 

 

Hotjar

 

Samler data på brukeres aktivitet på siden som kan brukes til å tilpasse nettstedets brukervennlighet. All data innsamlet via Hotjar anonymiseres, og lagres i opptil 365 dager. Hotjar og Synlighet AS er databehandler og Sømsenteret er dataansvarlig.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.