PRISMATCH            GRATIS FRAKT OVER 799KR                LEVERING 2-3 dager               52 000 HANDLET HOS OSS I 2018              HJELP? +47 906 24 212

Hva gjør du når tråden løkker på baksiden av stoffet.

 

Det første du gjør er å finne en helt ny sytråd som du er sikker på har bra kvalitet ,

to merker som er vanlige i Norge og har bra kvalitet er Mettler eller Guterman sytråd.

 

Bytt til en helt ny synål slik at du ikke prøver å sy med en butt eller skjev nål.

 

Nå kan du starte opp med å løfte trykkfoten på symaskinen opp i øverste stilling (trykkfoten er den du legger stoffet under når du skal sy)

 

Start med å tre over tråden på nytt først , husk å tre igjennom alle steder tråden skal, når du har gjort det tar du ett godt tak i tråden på trådsnellen og finner enden på tråden som går ut igjennom nåla,

trekk i tråden som kommer fra nåla og hold igjen på trådsnellen, nå vet vi at vi har fått tråden alle steder vi ønsker.

 

Vis du nå prøver bare å dra tråden ut av nålen mot deg uten å holde på tråd snellen så skal den gå veldig lett, nå setter du ned trykkfoten tar tak i tråd enden fra nåla å trekker i tråden mot deg , nå skal det være så tungt att det føles som du vil dra av tråden eller du bøyer nåla så my at det ser ut som den skal knekke , da er den riktig,

 

Vis den fortsatt går lett må du sjekke hva trådspenningen på maskinen står på, dette er ett hjul på de fleste maskiner som går fra 0 – 9 denne skal normalt stå på 4 – 6 , det er ikke noe feil om den står på noe annet vis sømmen blir fin.(Trådspennings hjulet sitter på de fleste maskiner ett eller annet sted rett opp for nåla)

 

Det er i 99 % av tilfellene hvor maskinen lager løkker på undersiden at det er overtråden det er noe feil med.

 

Du kan også sjekke under tråd

Det gjør du med å sjekke at du har riktig type underspoler til din symaskin, og at du har en kvalitet tråd på underspolen.

 

Start med å sjekke att du legger inn spolen riktig vei, når du har gjort det så tester du at tråden har en liten motstand når du trekker i tråd enden. Vis dette ikke hjelper så er neste stoppe sted ett symaskin verksted.

 

 

Symaskinen lager hoppe sting.

 

Det første du må gjøre er å finne en helt ny nål som passer til den type stoff du syr i ,skinn nål for skinn, stretch nål for elastiske stoffer, ekstra tyn nål for silke stoffer osv, det finnes en nål for nesten alle stofftyper.


Når du har gjort det så må du finne en god tråd som passer til den nålen og stoffet du skal sy i, tråden må ikke være så tykk at den glir tregt igjennom nål øyet.

Vis ingen av disse tingene hjelper så er neste stopp symaskin verksted.
 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.