Camilla Pihl, Olava 926, Toffee melert - UTGÅENDE FARGE

Camilla Pihl, Olava

926, Toffee melert - UTGÅENDE FARGE

Varenr:115107
38,-Kampanjepris
95,-Ordinær pris
Farge, Camilla Pihl Olava
Vis varianter som liste
-+
1 På lager
Klarna
BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Merk deg at dette garnet er en utgående vare. Vi vil sende nøster av samme innfarging så langt det lar seg gjøre, men ettersom vi ikke bestiller inn mer av dette garnet kan det variere.

 

OLAVA er et klassisk, singeltrådet garn i 50 % ren alpakka og 50 % peruansk highland-ull. Garnet er godt på pinnene, og gir et jevnt og fint maskebilde. OLAVA er et deilig, mykt og behagelig strikkegarn i ren alpakka-ull-blend, og funker like fint til hekling og veving.

 

TIPS:OLAVA er perfekt i klassisk mønsterstrikk, fete aran-fletter, delikate hullmønster og alle typer enkle strukturer i rette og vrange masker. OLAVA er supert i samstrikk med Fnugg.

 

Lek med farger: Du finner OLAVA og Fnugg i like farger, så her kan du lett leke deg med å strikke dobbelt garn ton-i-ton, få effekter med forskjellig garn i striper og mønster – eller mikse farger for et nydelig, melert uttrykk.

 

Camilla Pihl har laget en rekke oppskrifter til garnserien du kan finne gratis på hennes nettsider: https://camillapihlstrikk.no/oppskrifter/

Teknisk info
Strikkefasthet10 masker på 12-15 cm
Anbefalt pinnestørrelse6
Materialverdi50% børstet alpakka
50% peruansk highland-ull
Løpelengde50 gram = ca 60 meter
VaskeinstruksUllvugge 30 °C
Vrenges før vask
Bruk vaskemiddel for ull/silke
Bruk ikke skyllemiddel
Tørkes flatt
Support
Kundeanmeldelser
53046