Om Sømsenteret

Velkommen inn i vår kreative verden!

 

 

Sømsenteret er en av norges eldste butikker, helt siden 1967 har vi vært spesialister på alt som handler om syglede, kreativitet og håndtverk. Med en bred erfaring og et godt kjennskap til produktene vi tilbyr har vi gått inn i den moderne tildsalderen med en av de største utvalgene på nett.

 

Vi er stolte av å være en familiebedrift med to fingre på pulsen, og gleder oss over at det blir satt søkelys på håndarbeid og miljøvennlighet!

 

I vårt sortiment finner du et stort utvalg av forskjellige bekledningsstoffer av høy kvalitet. To ganger i året produserer vi også en moteriktig kleskolleksjon til inspirasjon der vi benytter oss av sesongens største nyheter. Hvis du følger oss på instagram og sjekker ut bloggen vår tilbyr vi inspirasjon, tips, triks og gjennomganger av syteknikker til både nybegynnere og mer viderekomne syere.

 

Sømsenteret er en av Norges fremste eksperter innen symaskiner. Derfor får du knapt bedre service hvis du skal ha en ny symaskin enn du gjør hos oss! Vi tilbyr symaskiner til alle fra de helt grønne til de profesjonelle, og tilpasser alltid kjøpstips til dine behov. Med verdens mest annerkjente symaskinmerker i vårt sortiment har vi maskiner som passer til alle syere – både til de som lapper hull og de som syr hele garderoben selv. Ta kontakt med våre kunnskapsrike medarbeidere i kundeservice, og vi hjelper til med maskinvalget!

 

I vårt garnavdeilng finner du et stort utvalg av kvalitetsgarn i alle materialer og tykkelser. Her finner du garn til alle formål, og blant strikketilbehøret vårt finner du strikkepinner til prosjektet ditt.

 

Alle våre mønstre er produsert av kjente merker som Burda, Vogue og McCall's. Vi arbeider fortløpende med å publisere hele det brede utvalget vårt. Dersom du leter etter et spesielt mønster fra Burda, Vogue, McCall's eller Butterick er det gode muligheter for at vi har det selv om det ikke ligger ute på nett. Ta kontakt med vår kundeservice, så publiserer vi mønsteret dersom vi har det slik at du enkelt kan bestille det.

 

Kontakt oss:

 

Trenger du hjelp med å finne ut hvilken symaskin som passer best for dine behov? Har du et problem med din bestilling? Vi vil veldig gjerne hjelpe til! Vår kundesupport per tlf er åpen hver dag fra 10-17.30, og e-postboksen vår er åpen døgnet rundt. Support@somsenteret.no

 

Tlf: 22 33 46 12

E-post: support@somsenteret.no


Butikkene våre

Gjøvik

 

Vår butikk på Gjøvik har lokasjon i et travelt og urbant hjørne av sentrum. Her har vi vært tilgjengelig for kundene i over 20 år, men butikk driften vår har eksistert i sentrum i over 50 år! Våre kunder er både lokale og tilreisende, da vi er en stor forhandler av både symaskiner, sy tilbehør og garn. Våre hovedleverandører på garn i butikken er Drops, Sandnes garn og Camilla Phil.
Vi håper dere har lyst til å stikke innom for en trivelig handel.

 

Man-ons, fre: 10:00-17:00
Tors: 10:00-18:00
Lør: 10:00-15:00
Søn: Stengt

 

 

Oslo

 

Vår butikk i Oslo er lokalisert veldig sentralt, med et spesielt godt utvalg av stoffer og metervare. Vi utnyttet første kvartal av 2021 med stengte butikker godt, og renoverte butikken vår fra topp til tå! Resultatet er en oversiktlig, moderne butikk med en nøye gjennomtenkt og inspirerende planløsning. Her har vi valgt å fokusere på å tilby et stort utvalg stoffer, bånd og symaskiner. Vi har fremdeles også et godt utvalg garn, og har for eksempel en god del kvaliteter fra Rauma og Camilla Pihl.

 

Man-ons, fre: 10:00-17:30
Tors: 10:00-18:00
Lør: 10:00-16:00
Søn: Stengt