Her på sømsenteret tilbyr vi service/reparasjon på alle symaskinmerker- og modeller. Vi har flere sertifiserte reparatører som oppdateres på de nyeste symaskinproduktene fortløpende.

 

Når du bestiller en symaskinservice, vil 2000,- bli reservert på kontoen. Det faktiske beløpet brukt vil ikke bli trukket før servicen eller reparasjonen er gjennomført. Dersom totalsummen overskrider 2000 kr vil vi ta kontakt. 

 

  • Standard symaskinservice: 1190,-
    Innebærer: Rens, smøring, justering, kalibrering

  • Standard service på over/coverlock & Coverstich: 1590,-
    Innebærer: Rens, smøring, justering, kalibrering

 

Symaskinservice Service/reparasjon
SymaskinserviceService/reparasjonVarenr113518
100+ På lager
2 000,-

 

For å utføre diagnoser og reparasjoner på maskiner vil det alltid renses, smøres, justeres og kalibreres. Dette er fordi de aller fleste problemer kan løses på denne måten, og fordi det er nødvendig for å stille riktige diagnoser og utføre velykkede reparasjoner.  Omfattende eller tidkrevende reparasjoner vil øke prisen. Deler kommer også alltid i tillegg.

 

Skriv problemet med maskinen i feltet "melding til salgsavdeling" ved utsjekk. Skriv så detaljert som mulig slik at de på vekstedet vårt har den informasjonen de trenger.

 

Etter symaskinservice er bestilt på nett kan du enten levere symaskinen i butikk under ordinær åpningstid, eller sende den via post. Sendes den via post må du legge ved ordrebekreftelsen du mottar etter bestillngen er fullført.

 

Send maskinen gjerne i orginalembalasje, eller pakk den særdels godt. Du må selv betale for frakt tur/retur, og har risikoen for transport begge veier.  

 

Alle servicer skal sendes til Hunnsvegen 4, 2821 Gjøvik.