Bærekraft

 

 

Mange velger å sy sine egne klær med et ønske om å bidra til en mer bærekraftig garderobe. Men slow fashion bevegelsen mister mye av poenget når metervaren produseres under dårlige kår med materialer og prosesser som er miljøskadelige.

 

Vi i Sømsenteret er klar over vårt ansvar som aktører innen tekstil-industrien. Miljø og velferd er viktig for oss! Vi gjør dermed vårt ytterste for å drive vår butikk så miljøvennlig og etisk som mulig. Leverandørene våre er håndplukket og nøye undersøkt for å forsikre oss om at de gjør de nødvendige tiltakene. Vi ønsker at du skal vite hvor det du handler kommer fra, så du kan lese mer om alle våre leverandører på denne siden.

 

Akkurat nå er vi midt i en prosess der vi faser ut stoffleverandører som ikke står til kravene våre, og erstatter dem med nydelige miljøvennlige kvaliteter. Vårt nyeste tilskudd er MeetMilk og MindtheMAKER, med sin deilige tencel og økologiske stoffer. Under vår side med miljøvennlige stoffer kan du finne et stort utvalg av produkter som er miljømerket eller produsert av spesielt bærekraftige materialer.

Bilde av imaginationphotog fra Pixabay