Øyunn Krogh, Faerytale Upcycle 421 Nøttebrun
BeskrivelseSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Øyunn Krogh Faerytale Upcycle fra Du Store Alpakka er et miljøvennlig garn i 100 % alpakka.
Upcycle betyr at man tar i bruk restfibrene av alpakka og tilpasser de i nye produkter. Fibrene blir ikke brutt ned, ødelagt eller behandlet med nye kjemikaler. Dette bidrar til reduksjon av materialavfall og et bærekraftig produkt.

Øyunn Krogh Faerytale Upcycle er like mykt, lett, bløtt som det originale Faerytale-garnet. Garnet egner seg til gensere, jakker og tilbehør. På grunn av den lette og luftige tråden, blir plagg strikket i dobbelt garn ekstra flott – enten med dobbel Faerytale eller I samstrikk med en av våre andre garnkvaliteter. På den måten får du helt nye og spennende resultater.

Tips! Alpakkafiber er hule pelshår har et naturlig innhold av svovel. Det gjør at plaggene du strikker til en viss grad er selvrensende. Lufter du plagget etter hver bruk slipper du å vaske det så ofte, og det det holde seg pent mye lenger. 

NB! Strikkefastheten som er oppgitt på banderolen er kun veiledende. Husk at du alltid skal følge strikkefastheten som er oppgitt i oppskriften.

Materiale100 % upcycle alpakka
Vekt og løpelengde50 gram = ca. 175 meter
Strikkefasthet18 masker på pinne 4,5 = 10 cm
VaskeanvisningMax 30°C ullprogram.Vrides ikke.Tåler ikke tørketrommel.Tørkes flatt.Oppbevares liggende.Ikke klorbleking.Bruk ikke skyllemiddel.Tåler rens normal metode.
FibertypeAlpakka
Support
Kundeanmeldelser
68795