Sandnes Fritidsgarn garn

Sandnes , Fritidsgarn

2206 Gul

Varenr:103623
49,-
Farge, Sandnes Fritidsgarn
Vis varianter som liste
-+
1 På lager
Klarna
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Merk deg at dette garnet er en utgående vare. Vi vil sende nøster av samme innfarging så langt det lar seg gjøre, men ettersom vi ikke bestiller inn mer av dette garnet kan det variere.

Fritidsgarn er et kardegarn som er 100 % norsk. Alt fra ullen blir vasket til nøstet er ferdig skjer på fabrikken til Sandnesgarn på Foss Eikeland i Sandnes. 

Plagg i norsk ull oppleves lette, lune og blir mykere for hver gang du bruker det. Norsk ull er slitesterk, nupper lite og har veldig god spenst som gjør at plagg holder godt i form og fasong over tid.  Ta hensyn til miljøet; ull puster og trenger sjelden vask, vi anbefaler heller at plagget luftes. Plagg av norsk ull har lang levetid og kan være like fine i flere generasjoner. Dette gjør at norsk ull kan inngå i et mer bærekraftig forbruk. Kardegarn egner seg godt til toving. 

 

  • LØPELENGDE: CA. 70 METER PR. 50 GRAM
  • VEILEDENDE PINNER: PINNE NR 5½
  • STRIKKEFASTHET: 15 MASKER = 10 CM
  • RÅVARE KOMMER FRA: NORGE

 

Vi anbefaler at alle ullplagg strikket i Fritidsgarn håndvaskes. Pass på å ikke legg plaggene i bløt da det kan føre til fargesmitte. Sentrifuger godt og tørk plagget flatt, gjerne oppå et håndkle. Bruk aldri vaskepose når du vasker håndstrikkede plagg i ull. Dette skaper friksjon som kan føre til at plagget tover.

Teknisk info
Tilbehør
Masketeller
Kjøp
86,-
4
Maskestopper
Kjøp
57,-
5
Strikkefingerbøl
Kjøp
49,-
10
Rundpinner 5,5 mm x 60 cm
Kjøp
131,-
19
Alternativer
Rauma Vams
Velg
49,-
100+
Support
Kundeanmeldelser
20178