Metervarer til alle anledninger

Sømsenteret har Norges beste utvalg i merkestoffer/tekstiler fra Dolce & Gabbana, Solstiss, Chanel, Giorgio Armani og Prada, osv. I tillegg så har vi selvfølgelig de vanlige stoffene som silke, bomullslerret, jersey, dongeri, for,  flanell, flis, fløyel, jeans, stretch, ull, osv.


Sømsenteret har også et utvalg av lappeteknikk stoffer/Quiltestoffer.

 


Vi satser på å ha den beste kvaliteten på stoffene våre,  slik at du som kunde ikke skal trenge å tenke på om stoffet holder seg like fint etter du har brukt det, eller vasket det.
Det er veldig ergerlig å legge ned mange timer jobb og penger i ett stoff som ikke holder fasongen, mister fargen, eller rakner i sømmene etter vask eller bruk.
 
Hvis du ser at prisen på stoffene våre er dyrere enn tilsynelatende tilsvarende stoffer, så er det fordi alt stoff prises ut ifra vekt på stoffet, hvor fint stoffet er vevd, og hvordan trådene som brukes i vevingen er spunnet.

 

Hvis du skal handle metervarer må du velge Svea Finans , Visa eller Mastercard som betalingsmetode.

Alle stoffer selges i METER! Skal du ha en meter og femti centimeter må du skrive inn 1.50

 
Er du i Oslo eller Gjøvik så ta en tur innom butikkene våre.


Se våre butikker her.

Fjern alle
Velg visning:
Filtrer listen etter egne kriterier

Her hos Sømsenteret har vi et stort utvalg av stoffer/metervarer. Vi har flere typer stoffer/metervarer i ulike nyanser og kvaliteter. Vi har Dongeri, Velur, Ull, Silke, Jersey, Boucle, Nylon, Polyester, Ribb, Viskose, Vrangbord og Økologisk Bomull bare for å nevne noe.

 

Designer tekstiler er vi den eneste i Norge som leverer og vi har stoffer/metervarer fra mange kjente merker som Chanel, Dior, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Gucci, Hugo Boss, José María Ruiz, Prada og Solstiss

 

Vi har for eksempel stretch-jersey med dongeri look. Denne er god å bruke til for eksempel tights. Fuskepelser som ser å kjennes ut som ekte og kan brukes både til barn og voksne. Vi har også bomulls Chambéry. De fleste stoffer/metervarer kan brukes både til å utvide garderoben med, eller for eksempel til pynteputer. De kan også brukes til sengetøy. Stoffer/metervarer til en spencerkjole eller skjørt passer bra sammen med det meste. Det er også stilig med en tøff jakke til en liten gutt.

 

Alle stoffene har en beskrivelse når det kommer til vaskeanvisning.

 

Vi selger stoffene som metervare og alle prisene vises per meter . Alle stoffene/metervarene kan du lett mikse med andre stofftyper for å sette ditt eget preg på hobby- og sy prosjektene dine.

 

Du kan alltid finne inspirasjon til det neste store prosjektet ditt i butikkene våre eller her på nettsiden vår. Vi har flere mønster i butikkene, der du selv kan velge hvilket stoff du vil bruke. Du er velkommen til å bruke nettsiden våre, Slik får du lett overblikk over det du trenger, og kan kjøpe alle materialer og utstyr på samme sted.

 

Stoffer/metervarer kan variere mye i pris ut i fra kvalitet, dette er vanskelig å kunne se på nettsider når du ikke kan kjenne på stoffet.

 

Sømsenteret jobber for at du skal få de beste stoffene til den beste prisen i markedet, vi vil også ha en del rimelige stoffer i utvalget vårt.

 

Sømsenteret har gratis frakt ved bestilling av varer for over 799.-

 

Se våre butikker her:

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.