Fjern alle
Velg visning:
Filtrer listen etter egne kriterier

Hos Sømsenteret finner du et stort utvalg av de vakreste silkestoffene av høy kvalitet. Her finner du blant annet sandvasket silke, thaisilke, og crepe chiffon-silke i mange fine farger. Vi tilbyr både matt og blank silke, slik at du garantert finner den typen som egner seg best til ditt neste kreative prosjekt. Silke er et fantastisk og eksklusivt materiale til klær. Alle de forskjellige silketypene i sortimentet vårt er av 100 % silke. 

 

Blant våre oppskrifter kan du finne inspirasjon til hvilke prosjekter du kan gi deg i kast med. Du finner oppskrifter til både klær og tilbehør til boligen, så du finner noe som passer for deg, uansett erfaring.

 

Det er mange som foretrekker å bruke Sømsenteret som leverandør av silkestoff, oppskrifter og mye annet, du kan lese om andre kunders gode opplevelser med å handle hos oss på FB. Den gode vurderingen har vi fått fordi vi tilbyr varer av meget god kvalitet. Vi er leveringsdyktige innenfor de fleste materialer til kreative hobbyprosjekter, og vi hjelper deg gjerne hvis du trenger det.

 

Hos Sømsenteret vil vi gjerne hjelpe deg og ditt kreative prosjekt med å komme i gang. Derfor har vi flere forskjellige ting i utvalget vårt som egner seg som tilbehør til prosjektene dine, slik at du kan kjøpe alt du trenger på ett sted når du skal lage din neste kjole, pute eller noe helt annet.

 

Hos Sømsenteret gjør vi alltid vårt beste for at du skal få varene dine så raskt som mulig. Derfor leverer vi i løpet av en uke. Leveringstiden avhenger av hva du bestiller: Standardvarer sender vi umiddelbart, og stoff og lignende som skal klippes til, sender vi i løpet av noen få dager.

 

I tillegg til det store utvalget vårt her på siden, finner du en oversikt over butikkene våre på nettsiden hvis du foretrekker å handle i en fysisk butikk eller vil se varene før du kjøper dem. I butikkene står også våre dyktige medarbeidere klare til å veilede deg både med ideer til nye prosjekter, valg av materialer og hvilke teknikker og utstyr du trenger.

 

Se våre butikker her.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.