Symaskiner til både skredderen og nybegynneren

Kvinne med sy- og overlockmaskin som arbeider med tekstil.

Når du skal kjøpe ny symaskin er det viktig å tenke på hvilke stoffer du ønsker at symaskinen skal klare å sy i. Mange tenker ofte at det er sømmene man betaler for i en maskin, men prisen er ofte en mye større indikasjon på hvor god den er til å sy i vanskelige stoffer, slik som silke, jeans og elastiske stoffer.

 

Prisen vil også være en indikasjon på hvor enkel maskinen er i bruk, hvor de dyrere maskinene oppleves som enkelere for de fleste.

 

Med andre ord betaler man for brukervennlighet og de ulike stoffene maskinen vil kunne takle, ikke hvor mange funskjoner symaskinen har. Dette gjelder symaskiner i fra ca 1000,- opp til 10 000,-.

 

Se våre butikker her.

Fjern alle
Velg visning:
Filtrer listen etter egne kriterier
Sortèr på:
11%
20%
Sortèr på:

Best på pris og utvalg på Symaskiner

Sømsenteret har den beste kompetansen og lengste erfaringen med symaskiner i det norske markedet. Vi startet opp i 1967, og har det største utvalget av symaskiner til best pris. Vi fører kjente merker som Husqvarna Viking, Singer, Pfaff, Bernina, Brother, Bernette og Juki.

 

All opplæring på symaskiner er gratis, og du får så mye hjelp du trenger og ønsker. Du kan også ringe og spørre om hjelp, om du bor lenger unna. Husk at man kan finne mye nytting informajon på YouTube.

 

Ønsker du deg en broderi symaskin, mekanisk symaskin, billig symaksin, elektronisk symaskin, best i test symaskin, eller bare en Singer symaskin, så har vi det.

 

Symaskiner til husholdning er i prisklasse fra ca. kr 800.- til ca. 90 000.- og dette er ikke symaskiner for produksjon.

 

Skoler, kommuner, klubber eller foreninger som trenger flere symaskiner,  ta kontakt for tilbud.Ved kjøp av flere symaskiner får dere fra -20% og opp over alt etter hva dere bestiller

 

Hvis du ønsker vårt råd om symaskin så er det bare å ta kontakt med oss på.

post@somsenteret.no eller mob. 906 24 212

Se symaskiner.

Sømsenteret har det største utvalget av ekstrautstyr og føtter til symaskiner.

Se symaskintilbehør/deler.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.