Fjern alle
Velg visning:
Filtrer listen etter egne kriterier
Sortèr på:
Sortèr på:

Kvinne ved symaskin

Bernina symaskin

Nå er det sommer og sol, og vi syntes du skal ta med deg symaskinen og overlocken din ut i solen.

 

Ute i solen kan du kose deg med flotte stoffer, tråd og pynteartikler, og samtidig være kreativ i solfylte omgivelser.

 

Sy deg en kjole, dress eller bare en enkel topp, for de flotteste sommerklærene er de du lager selv.

 

Bernina symaskin kan gi deg disse flotte kreative opplevelsene.

 

 

Bernina symaskiner

BERNINA International AG har vært en av verdens ledende produsenter av sy- og broderimaskiner i over 120 år. Det sveitsiske familieeide selskapets produkter er synonymt med innovasjon og presisjon. Fremfor alt er de kjent for sine slitesterke Bernina symaskiner.

 

BERNINA symaskin brukes over hele verden av mennesker med lidenskap for å sy. Vår lidenskap er utviklingen av produkter som lar deg sette dine kreative ideer ut i livet. Her kan du finne ut hva som gjør BERNINA symaskin så spesiell, og lese mer om våre verdier og filosofi. Vi er stolte av det faktum at vi er den eneste sy-maskinprodusenten som fortsatt produserer i Vesten. Ved hovedkontoret i sveitsiske Steckborn kan vi se tilbake på en over 120 år lang tradisjon.

 

Allerede mot slutten av forrige århundre slo Karl Friedrich Gegauf inn på sin egen vei, for å produsere et apparat for monogram brodering. Snart blomstret butikken hans. Siden oppfant han den første hullsøm broderimaskinen, som også gjorde stor oppstandelse utenfor Sveits.

 

Oppfinner- og entreprenør ånd samt den ubetingede viljen til å alltid tilby kundene den beste kvalitet, er også i dag de viktigste verdiene for BERNINA . Dette er verdier som gir uttelling på lang sikt. Dette er grunnen til at BERNINA er en av de ledende produsentene av sy- og broderimaskiner.

 

Selskapet har 120 års historie i Steckborn i Sveits, og BERNINA-navnet oppstod ikke ved en tilfeldighet. Toppen Piz Bernina, den eneste av de østre Alpene som er fire tusen meter høy, er hvor selskapets navn kommer fra. Det står for ambisiøse mål. BERNINA vil fortsette å klatre oppover og levere mange nye prestasjoner innen symaskinteknikk.

 

 

Se våre butikker her.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.