Fjern alle
Velg visning:
Filtrer listen etter egne kriterier
Sortèr på:
13%
33%
2 886,-
4 295,-
13
Sortèr på:

En liten jente som syr seg skjørt på en gammel singer.

Singer Symaskin

Singer er den største og eldste symaskinprodusenten som selger symaskiner i dag.


Hvilke andre symaskinmerker selges i alle verdens land? Ingen.

 

Singer er et fantastisk produkt å være kreativ med, og det finnes ingen grenser på hva du kan gjøre med Singer sine produkter,  når du har kjøpt flotte stoffer for å lage deg noe fint med.  

 

Singer er produktet som du vil føle at du kan utfolde deg med, uansett om du bruker symaskin, overlock eller coverstitch.
 

Singer symaskiner

Singer Corporation er en amerikansk produsent av symaskiner, først etablert som I. M. Singer & Co i 1851 av Isaac Merritt Singer sammen med New York advokat Edward Clark. Best kjent for sine symaskiner, det ble omdøpt Singer Manufacturing Company i 1865. Den er basert i La Vergne, Tennessee nærheten av Nashville . Den første store fabrikken for masseproduksjon ble bygget i Elizabeth, New Jersey i 1863


SINGER® gir deg en lett og enkel sy opplevelse.

Den første Singer symaskin ble lansert året 1851. Idag er SINGER® det mest kjente sy maskinmerket i verden og har alltid vært synonymt med symaskin sying.

SINGER® var først ut med både det å introdusere sikk-sakk symaskinen og den elektroniske symaskinen. Idag produserer vi sy, brodersy- og overlockmaskiner slik at våre kunder kan lage både hjemmeinnredning, klær og quilteprodukter.

Både nybegynnere og profesjonelle brukere av våre symaskiner . En symaskin fra SINGER® er enkel å bruke gjennom egenskaper som enkle å forstå. Våre Singer symaskiner har dessuten gode priser!

 

Se våre butikker her.
 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.