Symaskindeler

Dersom du har en BERNINA, PFAFF eller HUSQVARNA symaskin kan du benytte deg av filtrene til venstre for å filtrere etter maskinkompatabilitet. Lurer du på hvilken maskingruppe din symaskin inngår i? Sjekk ut vår oversikt her.

Er det mer som skal til enn å bytte ut en del eller to, kan du levere symaskinen inn på service hos oss.


Bestselgere

 

Symaskinservice eller reparasjon

Symaskinservice

Service/reparasjon

Varenr:113518
3 000,-
-+
20+ På lager
Klarna
BeskrivelseSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Her på Sømsenteret tilbyr vi service/reparasjon på alle symaskinmerker- og modeller. Vi har flere sertifiserte reparatører som oppdateres på de nyeste symaskinproduktene fortløpende.

Når du forhånds bestiller en symaskinservice på web vil 3000,- bli reservert på kontoen. Det faktiske beløpet brukt vil ikke bli trukket før servicen eller reparasjonen er gjennomført. Dersom totalsummen overskrider 3000 kr vil vi ta kontakt.

 

  • Standard symaskinservice fra: 2000,-
    Innebærer: Rens, smøring, justering og kalibrering
  • Standard service på over/coverlock & Coverstich, elektronisk/broderimaskiner fra 2500,-
    Innebærer: Rens, smøring, justering og kalibrering
  • Finner vi ikke noen feil eller vi ikke kan reparere så koster det 1000.-
  • feilsøking og ikke reparasjon koster 1000.-

 

For å utføre diagnoser og reparasjoner på maskiner vil det alltid renses, smøres, justeres og kalibreres. Dette er fordi de aller fleste problemer kan løses på denne måten, og fordi det er nødvendig for å stille riktige diagnoser og utføre velykkede reparasjoner.

 Vi har for tiden ca 1 mnd. ventetid.

Omfattende eller tidkrevende reparasjoner vil øke prisen. Deler kommer også alltid i tillegg.

 

Skriv problemet og maskin type for maskinen i feltet "meding til salgsavdeling" ved utsjekk. Skriv så detaljert som mulig slik at de på verkstedet vårt har den informasjonen de trenger.

 

Etter symaskinservice er bestilt på nett kan du enten levere symaskinen i butikk under ordinær åpningstid Oslo eller Gjøvik, eller sende den via post. Sendes den via post må du legge ved ordrebekreftelsen du mottar etter bestillngen er fullført, du må også sende mail til Post@somsenteret.no for og avtale tid for innsending av maskinen så du får en bekreftelse på at de på verkstedet har tid til å reparere maskinen din.

 

Send maskinen gjerne i orginalemballasje, eller pakk den særdeles godt. Du må selv betale for frakt tur/retur, og har risikoen for transport begge veier.

 

Alle servicer som skal sendes til oss skal sendes til Sømsenteret, Hunnsvegen 4, 2821 Gjøvik. og du må avtale med verksted før du sender den inn at de har tid å se på den, send mail til Post@somsenteret.no

 

Support
Kundeanmeldelser
48056