Symaskindeler

Dersom du har en BERNINA, PFAFF eller HUSQVARNA symaskin kan du benytte deg av filtrene til venstre for å filtrere etter maskinkompatabilitet. Lurer du på hvilken maskingruppe din symaskin inngår i? Sjekk ut vår oversikt her.

Er det mer som skal til enn å bytte ut en del eller to, kan du levere symaskinen inn på service hos oss.


Bestselgere

 

Symaskinservice eller reparasjon

Symaskinservice

Service/reparasjon

Varenr:113518
2 000,-
-+
100+ på lager
Klarna
BeskrivelseSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Her på sømsenteret tilbyr vi service/reparasjon på alle symaskinmerker- og modeller. Vi har flere sertifiserte reparatører som oppdateres på de nyeste symaskinproduktene fortløpende.

Når du bestiller en symaskinservice, vil 2000,- bli reservert på kontoen. Det faktiske beløpet brukt vil ikke bli trukket før servicen eller reparasjonen er gjennomført. Dersom totalsummen overskrider 2000 kr vil vi ta kontakt.

 

  • Standard symaskinservice: 1190,-
    Innebærer: Rens, smøring, justering, kalibrering
  • Standard service på over/coverlock & Coverstich: 1395,-
    Innebærer: Rens, smøring, justering, kalibrering

 

For å utføre diagnoser og reparasjoner på maskiner vil det alltid renses, smøres, justeres og kalibreres. Dette er fordi de aller fleste problemer kan løses på denne måten, og fordi det er nødvendig for å stille riktige diagnoser og utføre velykkede reparasjoner.

 

Omfattende eller tidkrevende reparasjoner vil øke prisen. Deler kommer også alltid i tillegg.

 

Skriv problemet med maskinen i feltet "meding til salgsavdeling" ved utsjekk. Skriv så detaljert som mulig slik at de på verkstedet vårt har den informasjonen de trenger.

 

Etter symaskinservice er bestilt på nett kan du enten levere symaskinen i butikk under ordinær åpningstid, eller sende den via post. Sendes den via post må du legge ved ordrebekreftelsen du mottar etter bestillngen er fullført.

 

Send maskinen gjerne i orginalembalasje, eller pakk den særdels godt. Du må selv betale for frakt tur/retur, og har risikoen for transport begge veier.

 

  Alle servicer skal sendes til Hunnsvegen 4, 2821 Gjøvik.

Support
Kundeanmeldelser
48056