Sytilbehør til ditt neste prosjekt

Bord med trådsneller, trådsaks, og blomstrete stoff.

Sømsenteret har ett av Norges beste utvalg av sytilbehør. 90% av sytilbehøret kommer fra Prym som leverer alt innen, sakser, målebånd, knapper, reprasjonslapper, stryke merker, trykknapper, maljer, skulderputer, strikk osv.
 
Prym er en av de største produsentene av sytilbehør i verden, og lager alt av høy kvalitet. En synål er ikke bare en synål. Skal den være god å bruke så må den være glatt, spiss og kunne bøyes litt uten at den knekker eller forblir bøyd. Trykknapper bør kunne tåle vask og hardt vær uten at de faller ut eller at de ikke fester lengre.
 
Når du handler sy tilbehør fra Prym så kan du alltid være sikker på at tingene holder mål.
 

Se våre butikker her.
 

Fjern alle
Velg visning:
Filtrer listen etter egne kriterier
Sortèr på:
Sortèr på:

Sytibehør fra Prym er i høyeste kvalitet, dette gjør at du kan være sikker på at det produktet du har tenkt å kjøpe fungerer 100%.

 

Prym er en av verdens største produsenter av sytilbehør og kommer hele tiden med nye revolusjonerende ting til alle som er glad i håndarbeid.

 

Prym leverer sytilbehør til deg som liker å sy klær, reparere eller bare du ønsker å være kreativ, sytilbehør strekker seg fra stryk på lapper til undertøys tilbehør til synåler og sakser, det du ikke finner i sortemanget finnes sikkert ikke på markedet.

 

På sidene våres finner du et stort utvalg av prym men bare en liten del av alt det prym har, er det noe du kunne tenke deg som vi ikke har på sidene våres så send oss en mail og vi kan se om det er noe vi kan ta inn.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.