Brother overlock 3034DWT

Brother overlock 3034DWT

Varenr:110366
7 595,-
-+
1 På lager
Klarna
BeskrivelseTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Brother overlock 3034DWT

 

Brothers 3034DWT gir deg Brothers velkjente kvalitet i kombinasjon med presisjon på et profesjonelt nivå og funksjoner som gir en smertefri syopplevelse!

Denne overlockeren har overlocksømmer med 3 eller 4 tråder og kutter samtidig vekk overflødig stoff. Maskinen har et bredt utvalg sømmer til både dekorative og funksjonelle bruksområder.

Med Brother 3034DWT får du også en enkel trådguide du kan bruke når du trær maskinen, og et F.A.S.T itredingssystem til undergriperene. I tillegg gjør den manuelle trådspenningen og "easy thread" griperen at tredingen av maskinen blir så enkel du kan få det.

3034DWTs syområde kan enkelt konverteres mellom friarm og stort sybord. Dette gir deg god nok kontroll til å sy både trange ermer og store flater. Et profesjonelt resultat er både raskt og bekymringsfritt!

 

Alt i alt gir disse funksjonene deg en rakne-fri, profesjonell finish til selv de vanskeligste av smale eller rullekanter med 3034DWT.

 

 

Tekniske egenskaper

Medfølgende tilbehør

3 eller 4-tråders sømmer Mykt trekk
F.A.S.T. itredingssystem til
nedre griper
Tilbehørspose
Syhastighet opptil 1300 sting/min Blindsømsfot
Differensialmater Rynkefot
Friarm Bisefot
Avfallskurv
Vidt sybord
4 trådkoner
Pinsett
4 spolenett
4 spoletopper
Rensebørste
Skrutrekker
Nålsett
Fotpedal
InstruksjonsDVD

Om Sømsenteret

Sømsenteret har en sikker og enkel måte å betale symaskiner på. Du er alltid trygg når du handler hos Sømsenteret via 3D Secure (Verified by Visa, MasterCard SecureCode). Vi gjør alt vi kan for at du skal få en god opplevelse av produktet du kjøper. Dersom du trenger hjelp, eller lurer på noe, ta kontakt med oss på +47 22 33 46 12.

Sømsenteret er størst, best og eldst, med mer enn 50 år i markedet. Sømsenteret er best på levering, reparasjoner, priser og kvalitet på symaskiner.

Vi fører disse symaskin/overlock merkene:

Singer symaskiner, Husqvarna viking symaskiner, Bernina symaskiner, Pfaff symaskiner, Brother symaskiner og Juki symaskiner.

Alle symaskiner leveres med 5 års garanti, gratis frakt og gratis tlf. support.

 

Tilbehør
Alternativer
Bernette B44 overlock Overlock
Kjøp
10%
6 746,-
7 495,-
2
Support
Kundeanmeldelser
38456