Husqvarna Viking Brilliance 75Q

Elektronisk Maskin

Varenr:107050
22 995,-
-+
1 På lager
Klarna
BeskrivelseTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Husqvarna Viking Brilliance 75Q

 

En historie sydd av deg. Sett drømmene dine ut i livet med symaskinen HUSQVARNA VIKING® BRILLIANCE™ 75Q .
Syere over hele verden vet hvor viktig det er med ordentlig kvalitet, og ser fordelen ved å hele tiden strekke seg etter noe større og bedre. Det er opp til deg – nå gjenstår det å sy det fremtiden bringer!

 

SY MED STERKE FARGER

Se sømmene i full størrelse og få all syinformasjonen du behøver direkte på den interaktive berøringsskjermen i farger. Skjermen på 3,5” (70 x 53 mm) med en oppløsning på 320 x 240, er Made for Sewers, by Sewers™ for å gi deg en brukervennlig opplevelse. STORT SYOMRÅDE Det er enklere å sy store quiltearbeider, interiørprosjekter og klær på det nesten 10” (250 mm) store arbeidsområdet. Syområdet på BRILLIANCE™ 75Q gir rom og inspirasjon til å lage de rene kunstverk, i alle størrelser.
 

HJELPEN ER PÅ VEI

La Exclusive SEWING ADVISOR®-funksjonen umiddelbart stille inn egnet søm, stingbredde og -lengde, trådspenning og trykkfotpress for deg. Når du velger stofftypen og syteknikken du skal bruke, vises sømmen på skjermen sammen med anbefalt trykkfot, nålstørrelse og -type.

 

LA KREATIVITETEN DIN UTFOLDE SEG

Det innebygde utvalget av sømmer i verdensklasse bidrar til enda flere muligheter for å være kreativ. Få ethvert syprosjekt til å gnistre ved hjelp av paljettsømmer, sømmer til løse applikasjoner, applikasjonssømmer og temasømmer. Tilgjengelig kun fra HUSQVARNA VIKING®. • Bruk patenterte flerdimensjonale sømmer ved å legge inn stoff eller paljetter som danner en unik og dekorativ struktur. Sy loddrett, sy vannrett, sy alt du kan, så lenge paljettene glitrer i lyset! • Velg mellom fire ulike sømmer i samme serie for å lage en unik temasøm.

 

PROBLEMFRI STOFFMATING

Exclusive SENSOR SYSTEM™-teknologien registrerer og justerer etter alle stofftykkelser automatisk. Dette gjør at stoffmatingen blir jevn og perfekt

 

TRYKKFOTLØFT

  • Trykkfoten heves og senkes automatisk for å lage så mye plass som mulig når du håndterer tykke stoffer.
  • Senker automatisk transportørene ved ekstra løft for å gi så stor plass som mulig til å skyve tykke stoffer og qiltearbeider lett under foten.
  • Kan brukes i fire stillinger: ned, dreie, opp og ekstra løft.
        

TRYKKFOT DREIE

  • Oppretthold den automatiske flyt-posisjonen med nålen i stoffet, for umiddelbar endring av syretning, enkel applikasjon og quilting.
  • Da har du hendene fri for å styre stoffet.

 

TRYKKFOTPRESS

  • Trykkfoten registrerer kontinuerlig tykkelsen på stoffet for å regulere presset, slik at matingen er jevn for alle typer stoffer


VAKRE BEVEGELSER

BRILLIANCE™ 75Q ble laget for syere og quiltere. Velg blant to innstillinger for frihåndssøm til quilteprosjekter, eller sy vakre frihåndsbroderier med en hvilken som helst søm. Velg den innstillingen for frihåndssøm som er mest praktisk for deg, enten det er frihånd-fjæring eller frihånd-flytende. Fremragende resultater er i emning!

 

GRENSELØSE MULIGHETER

Mulighetene er fantastiske, med over 460 sømmer fordelt på 19 kategorier som gjør det er enkelt å finne frem, og sømmer som er opptil 54 mm brede. Sy med eksklusive patenterte syteknikker, eller velg mellom 4 syalfabeter med store og små bokstaver for enkel programmering.

 

STRÅLENDE BELYSNING

Se hvordan BRILLIANCE™ 75Q fokuserer på stoffet og sømmene dine. Arbeidsområdet er opplyst med gode LED-lamper som gir deg et klart og jevnt lys over hele området, slik at du kan se syprosjektet ditt i sanne farger.

 

DEKORATIVE SPISSE PLATTSØMMER

Er du klar til å tilpasse en pyntesøm for å legge til en helt spesiell motivdetalj? Denne funksjonen reduserer stingbredden automatisk til en spiss for alle pyntesømmer. Velg blant flere ulike vinkler for enkel skråing av hjørner.
 

STINGPLATE FOR RETTSØM OG SENSOR

Stingplaten for rettsøm gjør rettsømmene dine bedre enn noen gang tidligere. Når stingplaten for rettsøm er festet på maskinen, kobles sikring sømbredde automatisk inn for å varsle deg hvis du velger en annen søm enn midtstilt rettsøm, slik at du unngår at nålen brekker

 
PERFEKTE KNAPPHULL HVER GANG

Det kan være en stor utfordring å lage knapphull og plassere dem riktig, men ikke med en BRILLIANCE™ 75Q-symaskin! PBB-systemet syr begge sidene av knapphullet i samme retning for å lage perfekt balanserte knapphull. Det finnes 11 knapphullsstiler for ulike bruksområder.

 
BEDRE, FRA SPOLE TIL NÅLITRÆER

Spoling gjennom nålen er praktisk og tidsbesparende. Undertrådsensoren varsler deg når det er lite undertråd igjen. Itræing ved hjelp av den innebygd nålitræeren reduserer belastningen på øynene og gjør det enkelt å træ maskinen.

 

Leverandøren jobber for øyeblikket med nye miljøtiltak! Fremover vil de skifte ut hardplastdekselet med et tekstiltrekk, og skifter all papp ut med brun kartong.

Finn bruksanvisningen til maskinen digitalt på Husqvarna Viking sine nettsider.

Tekniske egenskaper

Medfølgende tilbehør

Interaktiv berøringsskjerm i farger Tråd
Exclusive Sewing Advisor-funksjon Pekepinne
Eksklusive syteknikker Trådnett
Stør sømoverflate på nesten 250 mm Filtbit
Exclusive Sensor System-teknologi Skrutrekker
Over 460 sømmer, opptil 54 mm brede Sømspretter
4 syalfabeter Børste
Stingplate for rettsøm med sensorteknologi Kantlinjal
Sideveissøm 2 store snellestoppere
Perfekt balanserte knapphull, automatisk Snellestopper, medium
29 nålstillinger Snellestopper, liten
Frihåndssying med alle sømmer Multifunksjonsverktøy
Automatisk trådspenning 6 spoler
Innebygd nålitræer Stingplate for rettsøm
Undertrådssensor med varsellyd Hardplastkoffert eller tekstiltrekk
LED-opplyst arbeidsområde Fotregulator
Automatisk nedsenkbar transportør Strømledning
Spolen spoles gjennom nålen Nåler
Hurtighjelp 12 trykkføtter:
Sikring av sømbredde Nyttefot A
Dekorativ avsmalningsfunksjon Dekorsømfot B
Sømplassering Knapphullsfot C
Automatisk trådkniv Usynlig faldsømfot D
Nålstopp oppe/nede Glidelåsfot E
Start/stopp-funksjon Non-Stick glidefot H
Stopp-funksjon Kantfot J
Fix-funksjon 6 mm trykkfot for stikninger P
Speilvendingsfunksjon Transparent åpen trykkfot
Sikring av tvillingnål Brodér-/stoppefot R
24 permanente minner Fot for sideveissømmer S
Linjal med tommer/cm på bunnplaten Ettrinns-knapphullsfot
Innebygd holder for pekepinne Selvfestende glideplater
Deksel  
Oppdaterbar  
Språkvalg  
   
   
   
   

 

 

 

Om Sømsenteret

Sømsenteret har en sikker og enkel måte å betale symaskiner på. Du er alltid trygg når du handler hos Sømsenteret via 3D Secure (Verified by Visa, MasterCard SecureCode). Vi gjør alt vi kan for at du skal få en god opplevelse av produktet du kjøper. Dersom du trenger hjelp, eller lurer på noe, ta kontakt med oss på +47 22 33 46 12.

Sømsenteret er størst, best og eldst, med mer enn 50 år i markedet. Sømsenteret er best på levering, reparasjoner, priser og kvalitet på symaskiner.

Vi fører disse symaskin/overlock merkene:

Singer symaskiner, Husqvarna viking symaskiner, Bernina symaskiner, Pfaff symaskiner, Brother symaskiner og Juki symaskiner.

Alle symaskiner leveres med 5 års garanti, gratis frakt og gratis tlf. support.

Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
28633